BERGERAK DAN BERGERAK

Serat ti Cupumanik

Posted on: September 9, 2008


Salam sinareng hormat,
Mugia Ibu/Bapa, salamina aya dina ginanjar kawilujengan. Amin.

Hatur uninga wiréhing ti ngawitan taun 2003 di Bandung parantos medal majalah Sunda Cupumanik. Ieu majalah medal unggal sasih, dupi nu medalkeunana Yayasan Kabudayaan Rancagé. Maksadna mah Cupumanik téh majalah umum aoseun urang Sunda anu insya Allah badé mayeng midangkeun seratan anu katimbang peryogi kaaos ku balaréa, pangpangna nu ngeunaan Sunda atanapi kasundaan boh karya sastra boh bahasan perkawis unak-anik kahirupan masarakat. Alhamdulillah ieu majalah parantos kénging pangbagéa ti balaréa anu ageung katineungna kana basa sareng budaya Sunda, boh anu dumuk di Tatar Sunda boh di sabudereunana.

Cupumanik, eusina tangtos mundel kanggo ngajembaran pangaweruh tina hal kasundaan. Aoseun para guru, murid, mahasiswa, sareng masarakat sanésna. Kandelna 92 kaca, Pangaosna mung Rp. 12.000,- saéksemplar.

Sinarengan ieu serat, seja ngadugikeun uar pangajak ka Pangersa Ibu/Bapa kanggo sasarengan paheuyeuk-heuyeuk leungeun enggoning ngamekarkeun basa katut budaya Sunda ku jalan ngiring ngalanggan majalah Cupumanik.

Hatur séwu nuhun kana sagala rupi perhatosanana. Mugia sagala rupi pamaksadan urang dina raraga ngaronjatkeun minat maca masarakat tiasa tinekanan. Amin.

Hormatna,

Réni Nur Aisyah
Adm. Pemasaran

Majalah Cupumanik
Redaksi/Tatausaha : Jl. Taman Kliningan II No. 5 Buahbatu Bandung 40264
Telp/Fax : (022)7310625 Pemasaran 02292373137 é-mail cupu_manik@plasa.com

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Klik tertinggi

  • Tak ada

Flickr Photos

Colors and shadow - Farbe und Schatten (Uli)

The Pearl

Passing through    [Explore 07-12-2016 !!]

Lebih Banyak Foto
September 2008
S S R K J S M
« Agu   Okt »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Komentar Terbaru

novianto di CAPRES PRO UN
Kreatif Web di Guru Makin Sejahtera Animo Jad…
Siwa di GAJI GURU PNS
Anonymous di GAJI GURU PNS
yd.i di GAJI GURU PNS

Blog Stats

  • 40,175 hits
%d blogger menyukai ini: