BERGERAK DAN BERGERAK

BEWARA

Posted on: April 7, 2008


Bewara
ka dulur-dulur nu kabeneran aya di lembur batur,
Ka Baraya nu kaleresan aya di pangumbaraan

Aa, Nyai, Akang, Eteh, Amang, Ibi, Ua, Bapak, Ambu, saderek saparakanca…
pokona mah kum wae ka urang sunda sadayana nu aya dipanyabaan.

Tong poho…ulah hilap!
ping 13 April 2008
Jawa Barat kudu aya parobahan

Sanajan urang aya dipangumbaraan sing inget ka lembur urang sarerea.
Hayu urang bantu ti kajauhan, urang rojong ti kaanggangan

Kahiji, kirim do’a supaya pamimpin nu anyar leuwih hade ti batan nu heubeul

Kadua, “tataan jeung datangan” baraya nu aya di desa, dulur nu aya di lembur, babaturan sa sakola, rerencangan sakaulinan,
manawi bilih aya mitoha di parahiyangan, saderek di tatar sunda, wawanohan di panyabaan, atawa popotongan nu baheula dipopohokeun -nu ieu mah ulah!šŸ˜€ bisi pundung nu di imah-
kirim sms, kirim email, postingan dina blog, telepon… jeung sajabana atawa mun bisa mah langsung dianjangan ka imahna.

Ingetkeun ka maranehanana tanggal 13 pilih calon pamimpin nu anyar, nu pang kasepna, nu paling ngora….. nu hade we lah pokona mah.

Matak oge ulah sok nyapirakeun tali silaturahim…bisi pareumeun obor

sakali deui omat!
ulah sok sapilih-pilihna!
mun aya nu ngora teu kudu milih nu aki2
ayeuna mah bagean nu ngarora makalangan…
pilih gupernur nu anyar!

prung ah!
tong kabita ku duit 10 rebu perak, atawa beas 10 leter
pilih mah tetep nomer 3, hade pisan euy.
nuhun

pabaliut bahasa teh, lila teuing di Sumatera.

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Klik tertinggi

  • Tak ada

Flickr Photos

Iceland

Fog Over Polychrome

Frosty fence

Lebih Banyak Foto
April 2008
S S R K J S M
« Mar   Mei »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Komentar Terbaru

novianto di CAPRES PRO UN
Kreatif Web di Guru Makin Sejahtera Animo Jad…
Siwa di GAJI GURU PNS
Anonymous di GAJI GURU PNS
yd.i di GAJI GURU PNS

Blog Stats

  • 40,132 hits
%d blogger menyukai ini: